Farmàcia Fernàndez i Galofré

ServeisFarmaciola

Protecció solar

Viatge amb salut

collaborem
elequip

avís legal

Gran Via Carles III 103, 08028 Barcelona

farmacia.fdez.galofre@gmail.com

34 93 411 05 72

segueix-nos en facebook

ON ESTEM

__________


Farmàcia Fernàndez i Galofrè

Gran Via Carles III 103

08028 Barcelona

ATENCIÓ AL CLIENT

__________


de dilluns a divendres

de 8:30 a 20:30


+34 93 411 05 72


farmacia.fdez.galofre@gmail.com

veure mapa


La farmàcia basada en l'atenció farmacèutica,

en els serveis farmacèutics i en tu

www.farmaciafernandezigalofre.com |  (+34) 934 110 572 |  Copyright © 2016 Farmàcia Fernàndez i Galofré |


__________


Banc Farmacèutic. L' ONG de la farmàcia.Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte.


Sigre. Medicament i Medi Ambient.Campanya de detecció de factors de risc i prevenció de la diabetis a la farmàcia comunitària.Kern Pharma. Compromesos amb malats d'Alzehimer.

COL.LABOREM AMB


__________


té a la seva disposició un excel·lent equip de professionals, així com els nostres programes  "espai de salut" i

"t´ho posem més facil".

EL EQUIP

Complementarietat de la informació mèdica


La informació continguda en aquestes pàgines està destinada a complementar, no a reemplaçar, la relació existent entre el pacient i el seu metge o farmacèutic.

Contacti amb els nostres farmacèutics (Tel.: 93 411 05 72), ells li ampliaran aquests consells i li orientaran sobre com obtenir el tractament més adequats per al seu problema de salut.


Protecció de dades


Farmàcia Fernàndez i Galofré respecta la intimitat dels visitants de les nostres pàgines d'internet. Farmàcia Fernàndez i Galofré podrà recollir dades de caràcter personal, tals com el seu nom, la seva adreça, el seu número de telèfon, o la seva adreça de correu electrónic, únicament quan se'ns facin arribar de forma voluntària. Farmàcia Fernàndez i Galofré es compromet a respectar i complir les disposicions legals vigents en matéria de protecció de dades de caràcter personal.

Farmàcia Fernàndez i Galofré utilitzarà  la informació que se li confiï únicament per atendre la seva sol·licitud d'informació o per als usos exclusivament per vosté autoritzats. Farmàcia Fernàndez i Galofré podrà  remetre's a aquesta informació per atendre millor les seves necessitats, per posar-se en contacte amb vosté i per millorar els nostres productes i serveis en virtut dels suggeriments realitzats per vosté.Farmàcia Fernàndez i Galofré no cedirà  ni transferirà  a cap tercer la informació de caràcter personal que vosté ens faciliti a través d'aquesta web, ni a través de qualsevol altre mitjà. Per a major comoditat dels nostres visitants, actualment aquesta web conté enllaços amb diversos centres que creem poden oferir informació útil. Les normes i els procediments sobre protecció de dades personals aquí descrits no tenen vigor en aquestes últimes pàgines esmentades. Suggerim que entre directament en aquestes pàgines per obtenir informació relativa a les normes de recollida i distribució de dades que en elles se segueixen.De qualsevol modificació que s'introdueixi en la Política de Protecció de Dades de Farmàcia Fernàndez i Galofré s'informarà puntualment a la present pàgina. A qualsevol interessat que ho sol·liciti se li facilitarà el seu dret a accedir a la informació que sobre les seves dades existeixi en el fitxer, així com el seu dret a rectificar-los, cancel·lar-los o oposar-se a ells, tal com assenyala la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Així­ mateix, la seva acceptació de la present Política de Privadesa suposa la prestació del seu consentiment exprés perqué Farmàcia Fernàndez i Galofré pugui remetre-li comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrónic o un altre mitjà de comunicació equivalent, en els termes establerts per la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrónic. En el supósit de no estar interessat a rebre aquest tipus de comunicacions pot dirigir-se a Farmàcia Fernàndez i Galofré, a l'adreça: Gran Via Carles II, 103, 08028 Barcelona, o al correu electrónic nfernandez001@cofb.net, manifestant la seva voluntat.